Diskställ trä ikea

Diskställ – IKEA

Diskställ – IKEA

Fler varianterVÄLVÅRDAD. Diskställ, 12×32 cm, grå. VÄLVÅRDAD Diskställ med hylla, rostfritt stål, 13×32 cm. Jämför. Toppsäljare.

Diskställ

KVOT Diskställ, förzinkad – IKEA

Relaterade kategorier. Diskställ Diskbänkstillbehör Disktrasor och disksvampar Diskborstar Tvålpumpar för kök. Tillbaka till början

KVOT Diskställ, förzinkad. Kan fällas ihop för att spara plats.

ORDNING Diskställ, rostfritt stål, 50x27x36 cm – IKEA

ORDNING Diskställ, rostfritt stål – IKEA

VÄLVÅRDAD Diskställ, beige/förzinkad, 52×35 cm Låt disken lufttorka.

ORDNING Diskställ, rostfritt stål. Rymmer även större tallrikar, med diameter 32 cm.

KUNGSFORS Diskställ – IKEA

VÄLVÅRDAD Diskställ, beige/förzinkad, 15×35 cm Perfekt till det lilla hushållet. På det här platta diskstället får du plats med några glas eller skålar.

KUNGSFORS Diskställ. Inspirerad av proffsen, men anpassad för dig. Precis som i restaurangkök har vi fokuserat på slittåliga material och smart väggförvaring som ger svängrum åt alla kreativa hemmakockar.

Diskborstar – IKEA

Diskborstar – IKEA

Diskborstar

VÄLVÅRDAD Diskställ, beige/förzinkad, 52×35 cm – IKEA

VÄLVÅRDAD Diskställ, beige/förzinkad, 52×35 cm Låt disken lufttorka. Det här platta diskstället rymmer både glas, skålar, bestick och tallrikar. Den höga kanten håller avrunnet vatten på plats och den lackerade ytan är enkel att torka av. Tar liten plats på höjden eftersom diskstället är platt.

VÄLVÅRDAD Diskställ, beige/förzinkad, 15×35 cm – IKEA

VÄLVÅRDAD Diskställ, beige/förzinkad, 15×35 cm Perfekt till det lilla hushållet. På det här platta diskstället får du plats med några glas eller skålar. Den höga kanten håller avrunnet vatten på plats och den lackerade ytan är enkel att torka av.

HULTARP Diskställ, svart – IKEA

HULTARP Diskställ, svart Smarta lösningar för att skapa mer arbetsyta på bänken och ha dina saker nära till hands – det är syftet med serien HULTARP. Tillsammans med ett traditionellt uttryck som ger en varm känsla till ditt kök. Kan hängas på väggen eller ställas på bänkskivan.

OSTBIT Tallriksställ, bambu – IKEA

OSTBIT Tallriksställ, bambu Gjord av bambu som är ett lättskött och slitstarkt naturmaterial.

Keywords: diskställ trä ikea