Ikea halkskydd

Halkskydd och gummiunderlag för säkra mattor – IKEA

Halkskydd och gummiunderlag för säkra mattor – IKEA

Ta kontroll över dina mattor och håll dem på plats med våra prisvärda halkskydd och mattunderlägg. Underlägg med halkskydd gör dina mattor säkrare och även lättare att dammsuga och hålla rena. Kom till IKEA och välj bland massor av olika stilar och storlekar som passar dina mattor.

STOPP Halkskydd, 67.5×200 cm – IKEA

STOPP Halkskydd, 67.5×200 cm Lägg halkskydd under alla dina mattor så att de håller sig tryggt på plats när du dammsuger, gör yoga eller bara går över dem. Håller mattan på plats, vilket minskar halkrisken och gör det enklare att dammsuga.

STOPP FILT Mattfilt med halkskydd, 165×235 cm – IKEA

STOPP FILT Mattfilt med halkskydd, 165×235 cm Får ditt golv att må bättre eftersom filten samlar upp smuts och skyddar mot repor. Den hindrar även din matta från att glida runt och skapa problem, och gör den ännu mjukare att gå på. Den tjocka filten gör mattan mjukare och varmare att gå på.

PATRULL Halkskydd – IKEA

PATRULL Halkskydd. Du kan enkelt göra trapporna hemma säkrare för alla genom att sätta fast dessa självhäftande halkskydd på varje trappsteg.

DRÖMVÄRLD Strumpor med halkskydd, 2 par, en storlek/blå

DRÖMVÄRLD Strumpor med halkskydd, 2 par, en storlek/blå – IKEA

DRÖMVÄRLD Strumpor med halkskydd, 2 par, en storlek/blå De små runda halkskydden under strumporna gör det enklare för ditt barn att hålla balansen och kontrollera sina rörelser. Strumporna sitter bekvämt och är enkla att ta på och av eftersom tyget har en stretchig kvalitet.

DOPPA Badkarsmatta, ljusgrå, 33×84 cm – IKEA

DOPPA Badkarsmatta, ljusgrå – IKEA

DOPPA Badkarsmatta, ljusgrå. Sugproppar håller mattan tryggt på plats i badkaret eller duschen. Du kan hålla mattan ren och fräsch längre genom att torka den varje gång du använt den.

PATRULL Badkarsmatta, krokodil grön – IKEA

PATRULL Badkarsmatta, krokodil grön. Förutom att vara en trevlig kompis i badet eller duschen, minskar denna gummimatta risken att ditt barn halkar och slår sig. Du kan hålla mattan ren och fräsch längre genom att torka den varje gång du använt den.

DRÖMVÄRLD Strumpor med halkskydd, 2 par, en storlek …

DRÖMVÄRLD Strumpor med halkskydd, 2 par, en storlek/orange – IKEA

DRÖMVÄRLD Strumpor med halkskydd, 2 par, en storlek/orange Att hoppa och springa är viktigt. Med halkskydd under strumporna blir det även säkrare. De här är gjorda av återvunna PET-flaskor – ett tryggt och klimatsmart val för små fötter.

VARIERA Lådmatta, transparent, 150 cm – IKEA

VARIERA Lådmatta, transparent – IKEA

VARIERA Lådmatta, transparent. Dämpar ljud och skyddar lådor och hyllplan mot repor. Dämpar ljud och skyddar lådor och hyllplan mot repor.

Keywords: ikea halkskydd, halkskydd matta ikea