Ikea matlåda glas

IKEA 365+ Matlåda med lock, rektangulär glas/plast, 1.0 l

IKEA 365+ Matlåda med lock, rektangulär glas, glas plast, Rymd: 1.0 l – IKEA

IKEA 365+ Matlåda med lock, rektangulär glas, glas plast, Rymd: 1.0 l. Snäpplocket förhindrar läckage och skyddar innehållet från frysskador, vilket är idealiskt både när du ska transportera mat och frysa in rester. Burken är gjord av ugnsfast glas och kan användas som en ugns-/serveringsform.

IKEA 365+ Matlåda med lock, fyrkantigt glas/bambu, 600 ml

IKEA 365+ Matlåda med lock, fyrkantigt glas, glas bambu, Rymd: 600 ml – IKEA

IKEA 365+ Matlåda med lock, fyrkantigt glas, glas bambu, Rymd: 600 ml. Tättsittande lock som håller maten fräsch och bevarar dofter och smak. Den naturliga bambun skapar ett varmt och levande uttryck.

IKEA 365+ Matlåda med lock, fyrkantigt glas/plast, 600 ml

IKEA 365+ Matlåda med lock, fyrkantigt glas, glas plast, Rymd: 600 ml – IKEA

IKEA 365+ Matlåda med lock, fyrkantigt glas, glas plast, Rymd: 600 ml. Snäpplocket förhindrar läckage och skyddar innehållet från frysskador, vilket är idealiskt både när du ska transportera mat och frysa in rester. Burken är gjord av ugnsfast glas och kan användas som en ugns-/serveringsform.

IKEA 365+ Matlåda, rektangulär, glas, Rymd: 1.0 l

IKEA 365+ Matlåda, rektangulär, glas, Rymd: 1.0 l – IKEA

IKEA 365+ Matlåda, rektangulär, glas, Rymd: 1.0 l. Burken är gjord av ugnsfast glas och kan användas som en ugns-/serveringsform Gjord av glas som inte drar till sig lukt eller missfärgas av tomatsås etc.

IKEA 365+ Matlåda med lock, rektangulär/glas plast, 3.1 l

IKEA 365+ Matlåda med lock, rektangulär/glas plast, 3.1 l – IKEA

IKEA 365+ Matlåda med lock, rektangulär/glas plast, 3.1 l Vilken är den bästa ugnsrätt du vet? Förbered den i glasformen och ställ fram direkt på köksbordet. Om du får några rester, lägg det läckagefria locket på och njut av den igen nästa dag, och nästa, och…

IKEA 365+ Matlåda, stor rektangulär/glas, 3.1 l

IKEA 365+ Matlåda, stor rektangulär, glas – IKEA

IKEA 365+ Matlåda, stor rektangulär, glas. En praktisk allt-i-ett-burk. I den här kan du tillaga din mat i ugnen, servera den och frysa in resterna med locket på.

IKEA 365+ Matlåda med lock, rund glas/plast, 600 ml

IKEA 365+ Matlåda med lock, rund glas, plast glas – IKEA

IKEA 365+ Matlåda med lock, rund glas, plast glas. Snäpplocket förhindrar läckage och skyddar innehållet från frysskador, vilket är idealiskt både när du ska transportera mat och frysa in rester. Burken är gjord av ugnsfast glas och kan användas som en ugns-/serveringsform.

Matlådor, mattermos & fryspåsar – IKEA

Matlådor, mattermos & fryspåsar – IKEA

Håll maten fräsch med snygga och effektiva matlådor och mattermosar. Vi har ett stort utbud av lunchlådor i olika färger, storlekar och former. Läs mer!

IKEA 365+ Matlåda med lock, glas, Höjd: 6 cm

IKEA 365+ Matlåda med lock, glas, Höjd: 6 cm – IKEA

IKEA 365+ Matlåda med lock, glas, Höjd: 6 cm. Burken är gjord av ugnsfast glas och kan användas som en ugns-/serveringsform Burken är gjord av glas som inte drar till sig lukt eller missfärgas av tomatsås etc.

Keywords: ikea matlåda glas, ikea matlåda i glas