Ikea våningssäng

Våningssängar för mer plats hemma – IKEA

Våningssängar för mer plats hemma – IKEA

Hos oss hittar du våningssängar i olika utföranden och storlekar. Vi har våningssängar i metall och trä. En våningssäng är inte bara trevlig, den hjälper också till att spara plats. Och den nedre sängen kan enkelt användas som soffa när ingen sover i den.

Loftsängar och våningssängar ger plats till annat – IKEA

Loftsängar och våningssängar ger plats till annat – IKEA

Kolla in vårt breda utbud av loftsängar och våningssängar. Oavsett om du letar efter kvadratsmarta lösningar eller kul design för barn, har vi ett brett utbud av stilar, storlekar och material för att matcha din stil och dina behov. Med våra loftsängar och vändbara sängar blir det roligare att gå och lägga sig!

Loftsängar – supersmarta multitaskers – IKEA

Loftsängar – supersmarta multitaskers – IKEA

Loftsängar för barn är supersmarta multitaskers, de frigör golvyta för ett skrivbord, soffa, garderob, eller kuddfort. Som en lugn plats att koppla av på eller en plats för att få sina läxor gjorda. I grund och botten är det coolaste platsen i hemmet.

MYDAL Våningssängstomme, vit, 90×200 cm – IKEA

MYDAL Våningssängstomme, vit, 90×200 cm. Gjord av massivt trä som är ett slitstarkt och levande naturmaterial.

SMÅSTAD Loftsäng, vit blekrosa/med skrivbord … – IKEA

SMÅSTAD Loftsäng, vit blekrosa/med skrivbord med 4 lådor, 90×200 cm – IKEA

SMÅSTAD Loftsäng, vit blekrosa/med skrivbord med 4 lådor, 90×200 cm Ditt barns alldeles egna utrymme för att sova, rita, förvara, göra läxor och leka med vänner. Den här loftsängskombinationen är som ett litet rum i rummet – på bara 2m2. Stegen kan monteras på höger eller vänster sida av sängen.

MYDAL Våningssängstomme, furu, 90×200 cm – IKEA

MYDAL Våningssängstomme, furu, 90×200 cm. Bra för plånbok och miljö.

SMÅSTAD Loftsäng, vit vit/med skrivbord med 3 lådor …

SMÅSTAD Loftsäng, vit vit/med skrivbord med 3 lådor, 90×200 cm – IKEA

SMÅSTAD Loftsäng, vit vit/med skrivbord med 3 lådor, 90×200 cm Ditt barns alldeles egna utrymme för att sova, rita, förvara, göra läxor och leka med vänner. Den här loftsängskombinationen är som ett litet rum i rummet – på bara 2m2. Stegen kan monteras på höger eller vänster sida av sängen.

SMÅSTAD Loftsäng, vit björk/med skrivbord med 4 lådor …

SMÅSTAD Loftsäng, vit björk/med skrivbord med 4 lådor, 90×200 cm – IKEA

SMÅSTAD Loftsäng, vit björk/med skrivbord med 4 lådor, 90×200 cm Ditt barns alldeles egna utrymme för att sova, rita, förvara, göra läxor och leka med vänner. Den här loftsängskombinationen är som ett litet rum i rummet – på bara 2m2. Stegen kan monteras på höger eller vänster sida av sängen.

En våningssäng med rena linjer – IKEA

Den perfekta platsen att skapa ljuvliga barndomsminnen och söta drömmar. Våningssängen MYDAL, tillverkad av obehandlat massivt trä, är den perfekta lösningen för det lilla sovrummet för två. Den har inbyggd stege och skyddsräcken så att barnen är säkra dag och natt.Du kan låta det slitstarka träet vara som det är eller så kan du måla det i din favoritfärg. När barnen blir äldre och flyttar hemifrån kan du alltid återvinna den. Den enkla designen gör att den passar överallt och matchar andra möbler. Dina barn kommer definitivt att älska den.

SMÅSTAD Loftsäng, vit griffelyta/med skrivbord … – IKEA

SMÅSTAD Loftsäng, vit griffelyta/med skrivbord med 4 lådor, 90×200 cm – IKEA

SMÅSTAD Loftsäng, vit griffelyta/med skrivbord med 4 lådor, 90×200 cm Ditt barns alldeles egna utrymme för att sova, rita, förvara, göra läxor och leka med vänner. Den här loftsängskombinationen är som ett litet rum i rummet – på bara 2m2. Stegen kan monteras på höger eller vänster sida av sängen.

Keywords: ikea våningssäng, våningssäng ikea, trevåningssäng ikea