Matta 80×200 rusta

Gångmatta Lena 80×200 cm Svart Polypropen – Rusta

Gångmatta Lena 80×200 cm Svart Polypropen – Hem & Inredning – Rusta.com

Mattor. Mjuka mattor för hela hemmet. På Rusta kan du välja bland 240 mattor i olika storlekar och material. Vi har allt från lättskötta bastmattor och …

En tålig gångmatta i sisallook som tack vare syntetmaterialet är enkel att underhålla och hålla ren från fläckar. Passar därför bra i både hall och kök. Tack vare att den är både UV-resistent och vattentålig fungerar den lika bra inomhus som utomhus.
Oavsett om du placerar den i ditt vardagsrum, på balkongen eller i trädgården kommer denna svarta matta i sisallook att bli ett dekorativt tillskott. Mattan finns i flera olika storlekar och färger.

Gångmatta Maja 80×200 cm Grå Polyamid – Rusta

Gångmatta Maja 80×200 cm Grå Polyamid – Hem & Inredning – Rusta.com

Gångmattor ; Matta Bonnie 70×200 cm Beige 60% bomull / 20% polyester / 15% viskos / 5% andra fibrer ; Matta Bonnie 70×200 cm Mörkblå 60% bomull / 20% polyester / …

Inred ditt hem med Maja som är med tryckt modernt mönster och gummerad baksida som håller mattan på plats.

Mattor – Rusta

Mattor – Rusta

Våra slätvävda mattor är UV-resistenta och går att ha på balkongen, altanen eller i köket. … Gångmatta Emmy 80×200 cm Beige Polypropen.

Mattan är en viktig detalj som bidrar till att skapa en varm och ombonad känsla. Hos oss hittar du ett brett sortiment av mattor i olika stilar!

Gångmattor i bomull – Rusta

Gångmattor i bomull – Rusta

Gångmatta Thea 80×200 cm Sand Jute – Rusta

Gångmatta Thea 80×200 cm Sand Jute – Hem & Inredning – Rusta.com

Handvävd jutematta som ger rummet en naturlig, rustik och ombonad känsla. Jute är ett slitstarkt naturmaterial som är både biologiskt nedbrytbart och återvinningsbart. Mattan är tillverkad av naturliga fiber vilket resulterar i färgskiftningar. Varje matta är därför unik i sitt slag och variationer kan förekomma.
Matta Thea är av jute passar dig som är ute efter en slitstark och tålig matta att förgylla ditt hem med. Finns även som dörrmatta och rumsmatta samt i flera storlekar.

Slätvävda mattor – Rusta

Slätvävda mattor – Rusta

Våra slätvävda mattor är UV-resistenta och går att ha på balkongen, altanen eller i köket. Rustas mattor håller hög kvalitet till ett lågt pris!

Gångmatta Emmy 80×200 cm Brun Polypropen – Mattor

Gångmatta Emmy 80×200 cm Brun Polypropen – Hem & Inredning – Rusta.com

En enfärgad, stilren och tålig matta i sisal-look som tack vare syntetmaterialet är enkel att underhålla och hålla ren från fläckar. Passar därför bra i både hall och kök. Tack vare att den är både UV-resistent och vattentålig fungerar den lika bra inomhus som utomhus. Oavsett om du placerar den i ditt vardagsrum, på balkongen eller i trädgården kommer denna matta i sisal-look att bli ett dekorativt tillskott.
Mattan har en stilren brun färg.

Gångmatta Lana 80×200 cm Multifärgad Polyester – Rusta

Gångmatta Lana 80×200 cm Multifärgad Polyester – Hem & Inredning – Rusta.com

Gångmattan Lana ger både livlighet och lyster till ditt hem! Dess dova färger och stilrena mönsterbild ger en lyxig och exklusiv känsla samtidigt som du förser ditt golv med ett värmande och mjukt underlag.
Finns även som rumsmatta.

Gångmatta Lou 80×200 cm Multifärgad Polyester – Rusta

Gångmatta Lou 80×200 cm Multifärgad Polyester – Hem & Inredning – Rusta.com

Gångmattan Lou ger både livlighet och lyster till ditt hem! Dess dova färger och stilrena mönsterbild ger en lyxig och exklusiv känsla samtidigt som du förser ditt golv med ett värmande och mjukt underlag.
Finns även som rumsmatta.

Gångmatta London 80×200 cm Grå Polypropen – Rusta

Gångmatta London 80×200 cm Grå Polypropen – Hem & Inredning – Rusta.com

Tålig matta som tack vare syntetmaterialet är enkel att underhålla och hålla ren från fläckar.
Gångmatta London passar därför bra i både hall som kök. Tack vare att den är UV-resistent fungerar den grå mattan lika bra på balkongen eller altanen.

Keywords: matta 80×200 rusta