Roundup rusta

Trädgårdskoncentrat Roundup 280 ml – – Rusta.com

En lyckad skörd hotas av många skadegörare. Ogräs och djur gör ofta skada och hotar att fördärva hela skörden. När nöden är som störst, finns hjälpen också nära …

Roundup Garden är en lösning som lämpar sig för behandling av riklig och särskilt utmanande växtlighet. Jätteloka, getloka och nässlor kräver en lösning som är starkare än andra ogräs. Förpackningen innehåller tydliga bruks- och doseringsanvisningar.

Späd med vatten enligt anvisningarna i antingen en sprayflaska eller en spraybehållare – använd en doseringskork. Garden lösningsflaskor har ett patenterat returflödessystem; vid dosering av koncentratet kommer överskottsdroppar att rinna tillbaka in i flaskan. På så sätt kommer medlet inte att spillas och dosen är exakt.

Enskilda växter kan behandlas med en pinne, svamp eller borste som fuktats med lösningen. Gör alltid bara den erforderliga mängden åt gången, eftersom den utspädda blandningen förlorar sin effekt vid lagring.

Blandningsförhållande 20 ml: 1 l vatten räcker till sprejning av ca 280 m2 yta och är effektiv mot de flesta ogräs. OBS! Jätteloka, getloka och nässlor kräver en lösning som är starkare än andra ogräs, 60 ml : 1 l.

Innehåller inte POEA-hjälpämne (polyetoxylerad talgalkylamin).

Påverkar växtens rot på 10 dygn, varefter växten vissnar inom 10-28 dygn.

Se alltid till att använda produkten på ett säkert sätt. Läs alltid förpackningens märkning och produktinformationen före användning!

Ogräsborttagning Roundup 5 l Express – – Rusta.com

Roundup ogräsmedel Trädgård & Utemiljö ✓ SPARA pengar genom att jämföra priser på 15 modeller ✓ Gör ett bättre köp idag!

Färdigblandade Roundup Express kan nu fås i 5 liters påfyllningsförpackning. Du fyller lätt en 1 liters Roundup Express-sprayflaska, 2,5 liters Roundup Express-dunk eller din egen kanisterpump.

Ogräsborttagning Roundup 1 l – – Rusta.com

Roundup Quick bekämpningsmedel 1 l är en produkt i en praktisk literförpackning redo att användas. Bekämpningsmedlet är lämpligt för bekämpning av ogräs i mindre områden t.ex. i hemträdgården, små odlingslotter, rabatter, gårdsstenar, sandiga gångar, vid fundament och socklar samt mellan plattorna på gångar. Kan påverka växtens rötter redan inom 24 timmar; beroende på förhållandena kan växten redan torka inom 1–28 dygn. Spraymunstycket med hög precision och tre olika lägen gör det lätt att spraya medlet och det har inget efterdropp. Roundup Quick ogräsmedel är utrustad med en praktisk barnsäker kork. Roundup Quick passar även för bekämpning av jätteloka och andra svåra ogräs. Räcker till ca 50 m².

Innehåller inte tillsatsmedlet POEA (polyetoxilerad talgamin)

Garanterar en säker användning av ogräsbekämpningsmedel. Läs alltid förpackningens märkning och produktinformationen före användning

Ogräsborttagning Roundup 2,5 l Express – – Rusta.com

Bekämpningsmedlet Roundup Express är lämpligt för bekämpning av ogräs i hemträdgården, små odlingslotter, rabatter, under buskar och fruktträd, stenbeläggning, sandiga gångar, vid fundament och socklar samt mellan plattorna i gångar. Klar för användning och blandning, ca 125 m2. Innehåller inte tillsatsmedlet POEA (polyetoxilerad talgamin). Ett lysande val om du har en stor gård eller större ogräsområde att behandla.

Maskrosborttagning Roundup 2.5 l – – Rusta.com

Bekämpning av ogräs i gräsmatta. Effektivt bekämpningsmedel som utplånar ogräs med rötter, inte gräsmattan! Effektiv mot maskros, groblad, vit klöver och smörblomma.

De aktiva ingredienserna är MCPA, diklorprop och dikamba

Se alltid till att produkten används på ett säkert sätt. Läs alltid förpackningens märkning och produktinformationen före användning!

Bekämpningsmedel och avskräckare – Rusta

Bekämpningsmedel och avskräckare

Roundup ogräsmedel Trädgård & Utemiljö – PriceRunner

Weedkiller: Var kan man köpa Roundup Weed Killer?

Weedkiller: Var kan man köpa Roundup Weed Killer? – Roundup Weedkiller

Var kan man köpa Roundup Weed Killer? Roundup Weedkiller är världens mest sålda weed killer som används av trädgårdsmästare överallt. Roundup dödar rotet av gräset så att ogräs aldrig kommer tillbaka i din trädgård, gränsar, uteplatser, uppfart, gräs eller stigar.

Ogräsmedel | För icke önskad vegetation | Roundup – Jula

Ogräsmedel | För icke önskad vegetation | Roundup | Jula

Koncentrerat ogräsmedel för uppblandning med vatten. För användning mot icke önskad vegetation. Effektiv mot ettåriga såväl som djupt rotade fleråriga ogräs, t.ex maskros, brännässla, kirskål och tistel. Platt flaska med integrerad och mätbar kapsyl som säkrar precis dosering.

Keywords: roundup rusta