Sänglampa med usb uttag ikea

NYMÅNE Arbetslampa med trådlös laddning, antracit – IKEA

Om telefonen kan laddas trådlöst placerar du den på lampfoten. Det finns också en USB-port så att du kan ladda med sladd.

NYMÅNE Arbetslampa med trådlös laddning, antracit Lysande tidlös design. Lamporna NYMÅNE har attityd, samtidigt som de smälter in i de flesta sammanhang. Varför inte kombinera flera olika lampor för att få en enhetlig stil hemma? Ger ett riktat ljus som är bra för läsning.

Arbetslampa och laddare i ett – IKEA

LED lampor är ett hållbart, smart och funktionellt val. Ser du en väggplafond du gillar? Då kan du hitta en matchande golv-, tak- och bordslampa i samma serie …

Arbetslampan ger riktat ljus för läsning och arbete – och har en inbyggd trådlös telefonladdare. Om telefonen kan laddas trådlöst placerar du den på lampfoten. Det finns också en USB-port så att du kan ladda med sladd.

NYMÅNE Arbetslampa med trådlös laddning, vit – IKEA

… från ljuslister som kan placeras under ett skåp till arbetslampor som kan kopplas till datorns USB-uttag. … PILSKOTT LED golvlampa, smart svart.

NYMÅNE Arbetslampa med trådlös laddning, vit Lysande tidlös design. Lamporna NYMÅNE har attityd, samtidigt som de smälter in i de flesta sammanhang. Varför inte kombinera flera olika lampor för att få en enhetlig stil hemma? Ger ett riktat ljus som är bra för läsning.

HEKTAR Arbetslampa med trådlös laddning, mörkgrå – IKEA

MÅNALG Vägglampa · ÅRSTID Vägglampa · SKURUP Vägglampa · VARMBLIXT LED vägg/spegel lampa · NYMÅNE Vägg-/läslampa · VARMBLIXT LED vägglampa · KALLBLIXT Vägglampa.

HEKTAR Arbetslampa med trådlös laddning, mörkgrå. Enkel, överdimensionerad metallform inspirerad av gamla lampor från fabriker och teatrar. Använd de olika lamporna tillsammans så får rummet bra ljus för flera aktiviteter och en enhetlig, rustik stil.

Vägglampor & väggbelysning för hemmets alla rum – IKEA

Vägglampor & väggbelysning för hemmets alla rum – IKEA

Vi har ett brett sortiment av väggbelysning i olika stilar, färger och material. Varför inte ett par svarta vägglampor till sovrum, hall eller vardagsrum?

BETTORP LED mobil lampa m trådlös laddning, … – IKEA

BETTORP LED mobil lampa m trådlös laddning, dimbar ljus gråblå – IKEA

BETTORP LED mobil lampa m trådlös laddning, dimbar ljus gråblå BETTORP är 2 produkter i 1, både LED lampa och trådlös laddningsstation. Du kan dimma lampan och enkelt ta med den dit du behöver ljus – intill sängen, vid soffan eller på fönsterbrädan.

NYMÅNE Arbets-/vägglampa, vit – IKEA

NYMÅNE Arbets-/vägglampa, vit Lysande tidlös design. Lamporna NYMÅNE har attityd, samtidigt som de smälter in i de flesta sammanhang. Varför inte kombinera flera olika lampor för att få en enhetlig stil hemma? Du kan ladda din mobiltelefon eller andra prylar via lampans inbyggda USB-port.

LED-belysning för hela hemmet – IKEA

LED-belysning för hela hemmet – IKEA

LED-belysning är ett energisnålt och hållbart alternativ för hemmets alla rum och funktioner. Köp online eller i varuhus.

Vägglampor – IKEA

Vägglampor – IKEA

Glöm inte väggarna när du planerar belysning hemma! Kolla in våra vägglampor, lampetter och uppljusare på IKEA online. Vi har ett stort utbud av belysningsprodukter som passar ditt hem. Många kan användas med energisnåla LED-lampor som är skonsamma mot miljön och din plånbok.

Keywords: sänglampa med usb uttag ikea, ikea lampa med laddare